Ervaringen studenten en werknemers

Deze Top Talenten gingen je voor!

Roy, juni 2020

In februari 2019 ben ik begonnen met een eind stage voor mijn MBO ICT-Beheer opleiding bij Talent Masters. Na deze succesvol afgerond te hebben en ik erg onder de indruk was van de begeleiding van Talent Masters naar mijn niveau 4 diploma toe ben ik om de tafel gaan zitten met Peter van der Meij (directeur van Talent Masters) voor een vervolg.

Ik heb mij aangemeld op de hogeschool van Rotterdam om de opleiding Business IT & Management te volgen. Samen met Peter van der Meij heb ik een afspraak gemaakt deze opleiding deeltijd te volgen zodat ik daarnaast ook 32 uur per week kan werken. Ik ben erg blij met de auto van de zaak die ik via Talent Masters kan gebruiken, ook privé. Daarnaast zijn er genoeg kansen om verder te komen in de ICT branche via Talent Masters. Bijvoorbeeld door middel van de cursussen die zij geven voor verschillende certificaten.

Anthony, juni 2020

Ik ben van mening dat mijn tijd bij Talent Masters, zowel in het 2e en 3e leerjaar heel leerzaam is geweest. Ik dank Talent Masters voor de gegeven mogelijkheid om zowel bij een goed passend stagebedrijf stage gelopen te hebben als de mogelijkheid tot het bijwonen van trainingen en behalen van certificaten. Persoonlijk heb ik genoten van mij tijd bij Talent Masters en de stagebedrijven waar ik naar  toe ben gegaan. Ik wens Talent Masters veel succes in de toekomst

Patrick, juni 2020

Ik heb een enorm positieve stage periode afgerond. Mede dankzij de coördinatie en de begeleiding van Talent Masters. Ze hebben me goed op weg geholpen voordat ik aan de stage begon, en ook tijdens de stage periode. Ook hebben ze me goed op weg geholpen met het volgen van trainingen. Over de begeleiding ben ik erg tevreden, je kan altijd bij Talent Masters terecht met je vragen. Dat is erg fijn. Doordat Talent Masters de juiste match had gevonden tussen mij en het stage bedrijf, heb ik hieraan een baan aan overgehouden. Ik heb het hier enorm naar me zin en kijk erg uit naar de aankomende periode. Doordat Talent Masters je zoveel mogelijkheden geeft, is het ook mogelijk om certificaten te behalen. Recent heb ik bijvoorbeeld mijn ITIL4 certificaat behaald, dit kan iedereen halen die via Talent Masters stage gaat lopen.

Mateusz, juni 2020

Goede stage gehad! Begeleiding door Diana is goed, begeleiding door corona op afstand door middel van Google Classroom ook prima. Mijn vragen werden op tijd beantwoord en ik heb meegedaan aan trainingen. Graag wil ik Talent Masters aanbevelen, ik heb er twee leuke stageplekken aan ovegehouden.

Nick, juni 2020

Mijn ervaring met Talent Masters is heel goed. De eerste week heb ik een goede training gehad, o.a. op het gebied van ITILNetworking Fundamentals en ook een goede voorbereiding op de MTA, dat examen heb ik behaald. Het ITIL examen ga ik ook doen. Al met al een hele goede stage. Ik zou deze stage zeker aanbevelen aan andere IT studenten.  

Max, juni 2020

Via Talent Masters heb ik stage gelopen bij de organisatie Cardea jeugdzorg. De eerste week heb ik training gehad bij Talent Masters over ITIL4, Azure en Networking; vervolgens ging ik naar Cardea. De eerste paar weken was erg wennen voor mij. Ik vond het daarom ook erg fijn dat je voor elke vraag naar Talent Masters kon bellen of e-mailen. Bij Cardea heb ik veel ervaring opgedaan en kon ik mij ook goed ontwikkelen. Doordat ik het erg leuk vond bij Cardea ga ik deze zomer daar werken. Talent Masters bood de mogelijkheid om certificaten te halen. Dit wordt geheel georganiseerd door Talent Masters. Dit is erg fijn voor in de toekomst.

Tom, juni 2020

Ik heb in de eerste helft van 2020 via Talent Masters stage gelopen. Ik heb mijn stage als leerzaam en positief ervaren, goede begeleiding gehad, wat beloofd wordt aan het begin wordt ook echt waargemaakt. Uitvoering van de Kerntaak ging goed, heel positief allemaal.

Maikel, juni 2020

Ondanks de coronacrisis heb ik een goede stageplaats gekregen én een heel goede begeleiding gehad van Talent Masters. In de eerste weken heb ik training gehad van Talent Masters, en daarna ook een goede begeleiding bij de uitvoering van mijn Kerntaak. De stage was leuk bij XS4ALL, leuke collega’s. Ik zou Talent Masters zeker aanbevelen voor een goede stage.

Max, juni 2020

Ik wil Talent Masters heel erg bedanken voor het begeleiden van mijn eindstage. Ze hebben onwijs hun best gedaan om mijn opleiding zo goed mogelijk af te ronden. Zij hebben mij echt kunnen helpen met mijn stage in deze moeilijke corona tijd. Fijne stage trainingen en een top ITIL training door een extern docent, deze was uitmuntend. Goede begeleiding bij het examen! 

Emil, maart 2020

Mijn stageperiode bij Talent Masters was top. In het begin werd ons verteld wat we konden verwachten en hoe bedrijven te werk gaan. Hier hadden we erg veel aan want dit werd uitgebreid gedaan. Later werd er een stageplek gezocht en besproken ze samen met mij wat ik wou en hoe ik er naar keek. Eenmaal bij het bedrijf waar ik uiteindelijk stage liep kwamen de tips van Peter en Diana er goed van pas. Mijn werkgever gaf aan dat ik het goed deed en ook telefoontjes durfde op te nemen. Dat deed ik allemaal voor de eerste keer bij Talent Masters. Mijn stage verliep zo goed dat ik zelfs een baan aangeboden kreeg na mijn stageperiode. Ze bieden ook certificaten trainingen aan en dat word ook nog eens vergoed. Probeer na dit allemaal te lezen maar een betere detachering bedrijf te vinden.

Mike, januari 2020

Dankzij Talent Masters heb ik een leuke stageplek gekregen. Ik kon snel zelfstandig werken en er waren ook veel mogelijkheden om te groeien binnen de functie. Het bedrijf luisterde ook goed naar wat ik wilde en zocht daar waar nodig naar nieuwe uitdagingen. De grootste uitdaging waren voor mij de presentaties die ik moest maken en geven voor de medewerkers.

Nando, januari 2020

Ik heb via Talent Masters stage gelopen bij het Stedelijk Gymnasium in Leiden, dit is een middelbare school met VWO niveau. Er zijn veel leuke en slimme kinderen aanwezig en de sfeer is altijd warm en welkom. Ik was in het begin een beetje bang om bij een school stage te gaan lopen in verband met de reacties van leerlingen, dat is hier helemaal niet het geval. De leerlingen zijn heel aardig en denken erg volwassen. Ook is wat ik hier doe erg handig voor mij opleiding (Netwerk en Mediabeheer Niv. 4) ik werk veel in Office, werk met Azure en kijk in de AD. Ik ondersteun zowel leerlingen als docenten zodat zij hun werk soepel kunnen laten verlopen. Denk aan: smartborden, printers, account beheer en in live omgevingen ondersteuning bieden aan docenten. Ook heb ik hardware-matig veel dingen geleerd. Zoals in de server, pc’s en printers. Kortom, een mooie beginplek om je carrière als ICT’er te starten.

Khalid, juni 2019

Jammer genoeg neem ik afscheid. Erg leuke maar ook leerzame tijd gehad. Peter van der Meij, bijzonder veel dank aan jou! Altijd een goed gesprek kunnen hebben, veel persoonlijke aandacht aan mij besteed en altijd oog gehad voor hoe ik mij voelde. Hartelijk dank!!

 

Brian, juni 2019

Als er mensen zijn die een leuke een leerzame stageplek zoeken met een goede begeleiding raad ik Talent Masters zeker aan omdat ze veel bekende bedrijven hebben waar ze je kwijtkunnen en ze houden de staat van je kerntaak goed in de gaten om te kijken of alles goed verloopt. Als er problemen zijn op je stageplek zijn ze er ook heel erg open voor en in mijn geval hebben ze me goed begeleid met goede opties. Hiervoor wil ik Peter van der Meij en Eric Lakerveld bedanken omdat ik toch op een andere manier mijn stage heb kunnen afronden.

 

Bob, juni 2019

Ook wil ik Peter van der Meij en zijn Talent Masters team bedanken voor de energie en tijd die zij in mij hebben gestoken in het begeleiden van mijn stage. Zij hebben net als vorig jaar voor mij een geweldige stageplaats gevonden.

Justin, november 2018

Ik heb het zeker naar me zin gehad in de periode dat ik voor Talent Masters heb gewerkt. Nadat dat jullie mij hebben overgenomen van mijn vorige werkgever heb ik ongelofelijk veel geleerd, hiervoor wil ik jullie dan ook bedanken. Alhoewel ik niet heel vaak bij jullie in Leiderdorp op het hoofdkantoor ben geweest, heb ik me wel altijd een deel van het Talent Masters team gevoeld. Ik wil jullie ook bedanken voor het ter beschikking stellen van de auto toen ik deze nodig had. Dit alles heeft me geholpen om de juiste plek te vinden.

Bedankt voor jullie inzet, hulp en natuurlijk flexibiliteit!

Artoer, juli 2017

Ik ben in aanraking gekomen met Talent Masters door een voorlichting bij ons op school. Peter gaf aan wat Talent Masters zoal doet en dit sprak mij aan vergeleken met de andere stages dat ik heb gelopen. Ik heb via Talent Masters ongeveer 6 maanden stage gelopen. In de eerste weken hebben we ITIL training gehad (met een mogelijkheid om te certificeren) met daarna de mogelijkheid om aan je stagezaken te werken (In mijn geval Proeve van Bekwaamheid) waar ik een deel aan gewerkt heb.

Tijdens mijn stageperiode kwam Talent Masters meerdere keren langs om te kijken hoe het gaat en dat vond ik zeer fijn! Nadat mij stage was afgelopen heb ik zelfs een baan aangeboden gekregen door Talent Masters waar ik nu ook werk. Dus één en al zeer tevredenheid met Talent Masters.

Rick, juni 2017

Ik ben heel tevreden met mijn stage bij Talent Masters, als eerste ga je in een training voor 3 weken en leer je de nodige kennis voor een stage op een Servicedesk.

Daarnaast kijkt Talent Masters echt hoe jij bent als persoon en zoekt daarbij een passende stage.

Talent Masters heeft een stage geregeld bij het KFC-hoofdkantoor in Amsterdam en ik heb daar een hele leuke tijd gehad.

Ook kan je jezelf certificeren tijdens je stageperiode voor ITIL of eventuele andere dingen.

Talent Masters ondersteunt je goed tijdens je stageperiode je kan ze altijd bereiken als er iets is,

Dus als jij op zoek bent naar een leuke stage, waar er echt wordt gekeken waar jij het beste past, moet je bij Talent Masters zijn.

Suleiman, juni 2017

De eerste 2 maanden heb ik stagegelopen bij Talent Masters. Ik heb gekozen voor Talent Masters omdat het mij een leuke ervaring leek en om dat Talent Masters je ook klaarstoomt om voorbereid het bedrijfsleven in te gaan. Dit wordt niet op school gedaan waardoor ik bij eerdere stage vaak spannend vond om naar stage te gaan. Hierbij kreeg ik de kans om te wenen aan het idee dat je nu aan de slag moet in een bedrijf. Zo kreeg ik trainingen om de telefoon op te nemen. Hoe ik het beste met klanten kon omgaan. Door deze trainingen kreeg ik beelden terug van mij vorige stage, waardoor het voor mij gevoel makkelijker werd om aan het bedrijfsleven weer te wennen.

Ook was het een mooie kans om met ITIL kennis te maken. Bij Talent Masters boden ze aan om een ITIL training te volgen. Zo heb ik veel geleerd over ITIL in de eerste 3 weken van mijn stage.

Bij Talent Masters moest ik ook gaan solliciteren bij verschillende bedrijven. Hierdoor kreeg ik steeds meer informatie om in de toekomst een sollicitatie beter te kunnen doen. Daarbij kreeg ik ook feedback om mij zelf te kunnen verbeteren.

Qi, juni 2017

“Ik ben een Informatica student van De Haagse Hogeschool. Het team van Talent Masters heeft mij erg veel geholpen bij het vinden van een geschikte stageplek. Ten eerste werden mijn CV en motivatiebrief nagekeken en verbeterd door Talent Masters. Hierdoor werd de kans verhoogt dat het stagebedrijf mij zou aannemen. Ook kreeg ik heel veel nuttige tips, bijvoorbeeld wat ik moest meenemen voor het gesprek en hoe ik mij moest gedragen tijdens het gesprek. Daarnaast kreeg ik ook nog een gratis cursus van Talent Masters en hierdoor ben ik dus nog aantrekkelijker geworden voor het stagebedrijf. Ten slotte kreeg ik nog een zeer goede stagevergoeding.
Al met al, je zult er zeker geen spijt van krijgen als je kiest voor Talent Masters!”

Marco, mei 2017

“Tijdens mijn opleiding MBO systeembeheerder heb ik tweemaal stage gelopen via Talent Masters. Bij mijn eerste stage werd ik geplaatst bij de Gemeente Leiden (SP71) en bij mijn tweede stage bij PeopleWare ICT Solutions, beide in de rol van Skilled Servicedesk medewerker. Bij het beginnen van een stage wordt er altijd een certificaat aangeboden vanuit Talent Masters. In mijn gevallen waren dit ITIL Foundation V3 en Windows 10. Deze kennis kun je gelijk toepassen op je stage. Ook bieden ze een communicatie training aan die je klaar stoomt voor je stageplek.  Ik ben zeer tevreden over allebei mijn stageplekken en de begeleiding vanuit Talent Masters.  Ik heb hier heel veel geleerd en ervaring op gedaan. Ook wilde beide bedrijven mij na mijn stage nog inhuren als oproepkracht. Dit heb ik voor SP71 nog een paar maanden gedaan.

Al met al kan ik Talent Masters aan iedereen aanraden die een leerzame stage zoek binnen de IT.”

Testimonails van medewerkers en stagiairs tot 2016

Sergio, April 2016

“In 2012 ben ik begonnen met een stageplek bij Talent Master. Tijdens mijn stage periode heb ik een Windows 7 Configuratie training mogen volgen bij Peter van der Meij, met succes heb ik deze behaald. Na de training mocht ik aan de slag bij 1 van de klanten van Talent Masters, waar ik vervolgens mijn stageperiode met een ruime voldoende heb mogen afsluiten. Dankzij Talent Master heb ik veel ervaring kunnen opdoen en zo mijn kennis kunnen verbreden. 3 jaar later was ik opzoek naar een fulltime baan in de ICT. Na een fijne gesprek met Peter en Erwin wisten we meteen al dat dit goed aanvoelde. Mijn eerste gesprek was bij Servicepunt 71 (voorheen Gemeente Leiden), helaas werd ik hier niet aangenomen. Vervolgens hadden we een tweede gesprek bij PeopleWare ICT Solutions waar ik mocht beginnen als 2e lijns Servicedesk medewerker. Aan het begin van mijn sollicitatie gesprek gaf ik aan dat ik graag on-site zit bij de klanten. Nu 10 maanden verder heb ik bij PeopleWare ICT Solutions een contract mogen ondertekenen als On-site Support Engineer voor onbepaalde tijd, ook dit is wat ik aan het begin van mijn gesprek heb aangegeven. Dankzij Peter van der Meij en Erwin Phillips heb ik een baan waar ik naar opzoek was.

Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging – Aarzel dan niet om in gesprek te gaan met Talent Master”

 

Dylan, Maart 2016

“5 jaar geleden heb ik een MBO stage gelopen bij Talent Masters. Hier heb ik een hele leuke stage gehad bij XS4ALL en heb daarbij meteen via Talent Masters een Microsoft Windows7 training kunnen volgen. Sinds kort ben ik gestopt met mijn opleiding en had daardoor snel een full-time baan nodig. Dus heb ik Talent Masters op donderdag opgebeld om te vragen of ze iets voor me hadden. Vrijdag kon ik op gesprek komen (ik was verbaasd dat Peter nog wist wie ik was). De volgende maandag had ik een sollicitatie en na de sollicitatie belde Erwin en Peter me op dat ze nog een leukere vacature hadden. Dinsdag nog een keer op sollicitatie gegaan en aan het eind van de middag had ik de baan die ik nodig had. Geweldig bedrijf!”

 

Daniel, Februari 2016

“Met een grote glimlach op mijn gezicht kan ik zeggen dat ik een ontzettend leuke tijd heb gehad door Talent Masters. Zij hebben mij gebracht bij mijn stageplek. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en gedaan om mij te ontwikkelen op het IT gebied. Na mijn stage had ik de mogelijkheid om mijn PvB af te ronden bij Talent Masters, terwijl zij mij ook nog de mogelijkheid gaven om Windows 10 gecertificeerd te worden. Met dank aan Peter heb ik mijn diploma gehaald en mijzelf gecertificeerd op Windows 10. De ondersteuning vanuit Talent Masters was zeer goed, en dit was zeker een aspect in het afstuderen. Rond het einde van mijn stageperiode kreeg ik de vraag van Talent Masters of ik na mijn studie meteen wilde gaan werken, en dit wilde ik heel graag. Erwin heeft mij in contact gebracht met het bedrijf waar ik momenteel werkzaam ben. Ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die jullie in mij hebben gestoken.”

 

Mike, Februari 2016

“Na een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek bij het bedrijf Talent Masters, was ik erg enthousiast om een kennismaking gesprek te hebben met Peter en Erwin.
Al snel lieten ze me weten dat het goed was dat ik via het bedrijf Talent Masters stage zou gaan lopen. Het duurde maar even voor dat ik werd uitgenodigd voor een sollicitatie bij het bedrijf waar ik uiteindelijk zou gaan stagelopen. Die hebben me vervolgens aangenomen en na een geweldige stage periode gehad die goed werd begeleid door Peter. Hij nam meerdere malen per maand contact met ons op en uiteindelijk mocht ik in de laatste 3 weken een Windows 10 training volgen via Talentmasters. Peter had een trainer voor ons ingehuurd die ons meerdere dagen per week uitleg kwam geven. Dit deed ik samen met nog 3 andere jongens. Helaas heb ik mijn Windows 10 certificaat (nog) niet kunnen halen, maar ik heb wel een hoop geleerd hierdoor.”

Ervaringen van studenten van 2008 tot 2015

 

Sjoerd

“Ik vond mijn stageperiode bij Talent Masters erg leuk en leerzaam. Ook al wist je dat je maar een week had om een certificaat te halen was je nooit gestrest, dit kwam door de gezellige sfeer die bij Talent Masters hangt en de goede begeleiding die je krijgt. Je had bij Talent Masters een aardig grote vrijheid in onze groep. Peter legde je de stof uit voor je examen aan de hand van PowerPoints/boeken en oefentoetsen, vervolgens was het aan jou om thuis aan de hand van deze methodes verder te gaan.
Wat ik eigenlijk nog het beste punt aan Talent Masters vind, is dat Talent Masters je begeleider in alles is. Dus je bent niet meer afhankelijk van je school tijdens je stage. Talent Masters regelt dit allemaal voor je waardoor ik me veel meer kon concentreren op mijn stage en PVB’s. Kortom ik zou Talent Masters zeker aanraden als stagebedrijf.”

Vincent

“Je stage beginnen bij Talent Masters is wat mij betreft een aanrader. Ik heb Microsoft en ITIL certificaten gehaald waar ik anders nooit aan begonnen zou zijn. Het is er erg gezellig, je zit met leeftijdsgenoten. Daardoor kun je ook met elkaar in discussie gaan en samen uit een vraagstuk komen. Er moet wel gezegd dat de stof die je moet leren soms erg droog kan zijn. Even erdoorheen worstelen en je hebt wel een mooi certificaat dat niet misstaat op je CV.

Je stageopdrachten worden ook in de gaten gehouden en die opdracht kun je, net als lastige vraagstukken, met elkaar overleggen. Met problemen kun je altijd bij Peter terecht en dan probeert hij te helpen waar kan. Zoals ik in het begin al zei; een aanrader om je stage bij Talent Masters te beginnen.”

K. Vreeburg

Wat heeft Talent Masters voor jou betekend?
Dankzij het goed uitgevoerde programma van Talent Masters heb ik 2 offciële certificaten van Microsoft behaald. In dit programma kregen wij o.a. een aantal weken cursus die gegeven werd door P. v.d. Meij zelf en ondersteund door voldoende materialen en bekwaamheid tests. De cursus hielp enorm bij het voorbereiden op de examens en werd op persoonlijk en professioneel level goed uitgevoerd.
Vervolgens kreeg ik een stageplek aangeboden op basis van mijn interesses en profiel. In de loop van de stage werd er regelmatig contact gehouden met Peter die de rol van stagecoördinator overnam van school en met veel succes uitvoerde. Dankzij Peter heb ik nu 2 officiëlle certificaten, een contract bij m’n laatste stageplek en niet te vergeten mijn diploma.
Ik kijk met een goed gevoel terug over mijn periode bij Talent Masters en heb alleen maar lof over het programma en de manier waarop deze word uitgevoerd en bijgehouden, veel succes toegewenst.”

D. Gulien

“Ik vond het een leuke en leerzame stage, zowel bij Talent Masters als bij mijn uiteindelijk werkplek. Bij Talent Masters heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben blij dat ik mijn certificaten heb kunnen halen, dit omdat ik daar veel aan ga hebben tijdens mijn werk en eventuele sollicitaties. De begeleiding van zowel Peter van der Meij als Matthijs op de werkplek waren goed. Tijdens mijn tijd in Leiderdorp gaf Peter ook nog les op een deskundig niveau en was hij enorm behulpzaam (mochten er vragen of problemen zijn dan kon je altijd bij hem terecht).”

M. Salman

“Ik vind dat ik zowel bij Talent Masters BV als bij…….ontzettend veel heb geleerd. Bij Talent Masters BV had ik natuurlijk 3 certificaten gehaald, 2 van Microsoft en 1 van ITIL, voornamelijk ITIL heb ik ontzettend veel van geleerd en sommige punten die ik geleerd heb bij ITIL zag ik terug bij hoe het geregeld was bij ….. ITIL is natuurlijk servicedesk gericht (tenminste dat examen dat ik gedaan had) en ….. is eigenlijk ook een Servicedesk voor vaste klanten. Daarnaast waren die certificaten van microsoft ook erg behulpzaam bij mijn werkzaamheden omdat ik dagelijks voor problemen stond die ik moest oplossen, voornamelijk problemen die gerelateerd zijn aan Windows XP en die cursus heeft mij daarbij veel geholpen.”

E. Plazier

“Bij Talent Masters heb ik het eerste deel van mijn stage doorlopen. Hier heb ik een drietal certificaten gehaald en heb daarmee een aantal titels gekregen (MCP en MSDST).
Deze certificaten waren 2 Microsoft certificaten (examen gedaan in Nieuwegein) en een ITIL Foundation certificaat (examen gedaan bij EXIN in Utrecht).
Tevens ben ik gedurende de hele stage periode onder het toeziend oog van Talent Masters bezig geweest en kon ik hier altijd terecht voor eventuele vragen of moeilijkheden waar ik tegenaan liep.”

R. de Vink

“Voordat de echte stage begon, kregen studenten van het ROC die zich aan hadden gemeld bij het detacheringbureau van dhr. van der Meij drie maal een cursus van een week. Twee weken Microsoft training (voor het 70-271 en het 70-272 examen) en één week ITIL(v2) training.
Mijn mening is dat dit bijzonder goed georganiseerd en uitgevoerd werd, de uitzonderlijke training was een succes bij bijna elke deelnemer. “

M. Willems

Goede keuze Ja/nee?
Absoluut! Ik heb aan deze stage zelfs een baan over gehouden bij …… Zij hebben mij een contract aangeboden en ik ben daarmee akkoord gegaan.
Wat moet er veranderd worden?
Eigenlijk niets, ik vond deze stage echt geweldig. Het eerste deel bij Talent Masters was zeer goed te doen, en ik heb daar erg veel opgestoken van de trainingen die ik daar heb gehad.
Bij … heb ik het geluk gehad geweldige collega’s te treffen. Ik paste eigenlijk vrijwel meteen binnen het team en kon eigenlijk wel met iedereen op schieten.
Al met al, het beviel me zo goed dat ik voor mijzelf nog een hele goeie toekomst zei hier bij …. Ik kijk met een heel erg goed gevoel terug op deze stage met alles wat erbij hoorde.
Ik vond het gewoon helemaal super!”

R. Amersfoort

“Over het geheel gezien ben ik erg tevreden over de stage die ik gelopen heb. Vooral de eerste maand, waarin we onze certificaten konden halen. Dit was ook de reden dat ik voor Talent Masters gekozen heb.
Ik vond de cursussen zeer leerzaam en vondt dat we lekker snel door de stof heen gingen. Hierdoor konden we snel toetsen doen, en dat motiveerde me erg.
Ik vond het ook erg fijn dat ik tijdens werktijd erg veel tijd had om te leren. Tussen de calls door kon ik goed leren voor mijn CCNA. Hier was ik erg blij mee omdat ik anders alleen de avonduurtjes zou hebben om te leren.
Conclusie: Ik vond de stage bij Talent Masters/….erg leerzaam en ben er erg tevreden over. Ik beschouw mijn stageperiode dan ook als geslaagd.”

R. Beij

“…ik ben erg geinteresseerd om door te leren en indien we de mogelijkheid kregen om ons te certificeren maakte dit mij meteen erg gemotiveerd, wat ook erg meespeelde is dat ik dhr van der Meij al geruime tijd kon via school. Hierdoor is er toch vertrouwen in hem ontstaan waardoor ik het gevoel had dat we bij dhr van der Meij wel goed terecht konden komen. En zoals verwacht is dat ook zo! , ik ben nu Microsoft Windows gecertificeerd en ITIL Foundation gecertificeerd. Ik heb een leuke maar ook zeer leerzame stage voltooid.”

J. van Aelst

“Ik heb tijdens deze stage veel geleerd over thinclient en allerlei uiteenlopende problemen. Verder kan ik melden dat ik hier een jaar contract heb gekregen, en het tot nu toe nog altijd naar mijn zin heb. Graag wil ik Peter vd Meij bedanken toch voor alles wat hij gedaan heeft voor mij. Hij heeft toch maar even die certificeringen en die trainingen betaald helaas geen stage kunnen regelen via hem maar dat komt natuurlijk ook door de economische crisis en daar is gewoon weinig aan te doen.
Verder hoop ik dat zijn concept van Talent Masters BV gaat lukken: omdat ik dit een mooi concept vind om scholieren aan een degelijke stage te helpen en een baan daarna gelijk te regelen. “

 

 

 

Referenties


Respect Zorggroep Scheveningen"Talent Masters levert aan Respect Zorggroep Scheveningen, een organisatie die verpleging, verzorging en thuiszorg aanbiedt, nu al enkele jaren attente stagiairs. Groot voordeel van Talent Masters/Stageservices ten opzichte van het betrekken van stagiairs direct via een school, is dat zij ook de begeleiding van eventuele schoolprojecten voor haar rekening neemt. Daarnaast starten de stagiairs al met enige basiskennis, opgedaan tijdens een intern voortraject (scholing en certificering). De omgangsvormen en contactuele eigenschappen van de stagiairs die Talent Masters levert zijn bovengemiddeld. Het contact is altijd goed en vlot verlopen."
Servicepunt71"Sinds enkele jaren werkt de afdeling ICT van de gemeente Leiden samen met Talent Masters. De stagiairs die bij ons hebben gewerkt hebben allen prima werk verricht en zijn snel inzetbaar. Hun kennis is uitstekend en zij pasten prima in het Servicedesk team van de gemeente. Wij betrekken nu alle stagiairs via Talent Masters omdat de kwaliteit van stagiairs heel erg goed is en omdat wij geen tijd meer hoeven vrij te maken voor lange intake gesprekken en de begeleiding van de stagiairs is goed geregeld zodat ook hier weinig tijd aan besteed hoeft te worden. Inmiddels is de samenwerking tussen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude op ICT gebied begonnen binnen Servicepunt71 en ook nu maken wij gebruik van twee stagiairs van Talent Masters."
Campai Zoetermeer"Campai werkt al ruim een jaar samen met Talent Masters voor het invullen van stageplaatsen op onze servicedesk. We hebben hier uitstekende ervaringen mee. De stagiairs zijn gemotiveerd, kundig en vrijwel direct inzetbaar. Ook op het gebied van Werving & Selectie hebben we positieve ervaringen. Al met al een fijne partner en we hopen nog lang samen te werken!"
Cardea Zorggroep Leiden"Vanuit Cardea werken we al enige tijd naar tevredenheid met Talent Masters. Dit betreft tijdelijke inzet van ICT personeel, zowel jonge starters als ervaren professionals. Ze denken mee in mogelijkheden en reageren snel op acute vragen die opspelen."
Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden"Al heel wat jaren doet de Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden naar alle tevredenheid zaken met Talent Masters. Vrijwel aaneensluitend levert Talent Masters een stagiaire plus (zoals we dat hier noemen) die ons ICT team komt versterken. Voordat de stagiair begint heeft hij of zij een ITIL en servicedesk gerichte training bij Talent Masters gevolgd. Hierdoor is de stagiair direct inzetbaar en kan hij of zij met een gedegen inwerkperiode prima zichzelf redden in onze turbulente organisatie."
Avantage Groep"De opzet van Talent Masters, waarbij stagiairs streng worden geselecteerd, een sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf moeten voeren, een basistraining krijgen voordat ze op stage gaan en, bij gebleken geschiktheid, na de stage een arbeidscontract aangaan, sprak mij aan. Wij hebben besloten met Talent Masters in zee te gaan en het traject is tot volle tevredenheid verlopen. En de stagiair is, tot volle tevredenheid van zowel hemzelf als van ons, bij Avantage in dienst gekomen. Wat ons betreft is Talent Masters een waardevolle aanvulling op onze reguliere contacten in het onderwijs."
PeopleWare Schiphol-Rijk"De afgelopen jaren hebben we met veel plezier samengewerkt met Talent Masters. Op regelmatige basis maken we gebruik van de diensten van Talent Masters om invulling te geven aan onze capaciteitsbehoefte op onze servicedesk. Een van de belangrijkste voordelen voor ons is dat Talent Masters goed op de hoogte is van de cultuur die binnen PeopleWare heerst. Talent Masters slaagt er zo telkens weer in kandidaten te vinden die bij ons passen. Als er een kandidaat bij ons start ervaren we de begeleiding als zeer professioneel. Zelfs als de medewerkers bij ons in dienst zijn getreden blijft Talent Masters betrokken. Talent Masters, hartelijk gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan, we hopen nog lang van jullie diensten gebruik te kunnen maken."

Bezoek ons

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

 

Direct contact

T: 071 - 341 15 65
info@talentmasters.nl

Stel je vragen


    Upload hier uw CV in .doc(x) formaat