Werken bij

Vacature: Administratief medewerker (24-32 uur)

 

Talent Masters wil groeien! En daarom zijn we op zoek naar iemand die ons komt ondersteunen!

Talent Masters is een kleine, groeiende organisatie met een informele sfeer. Hoe jij je ontwikkelt en hoeveel verantwoordelijkheid je hebt, hangt voor het grootste deel van jezelf af! We vinden het fijn als je initiatief toont en zelfstandig dingen oppakt, afhankelijk van hoe het gaat kun je dan ook steeds meer dingen overnemen en daar zelfstandig invulling aangeven. 

Wat ga je doen?

– Het bijhouden en verwerken van alle medewerkers
– De administratie betreffende vervoersmiddelen en reiskosten van medewerkers
– Het verwerken van offertes en orders
– Het beantwoorden van vragen van de klant, per e-mail of telefonisch
– Office management: personeelsuitjes organiseren, kantoor supplies aanvullen
En wat nog meer? Marketing:
– De website bijhouden
– LinkedIn posts plaatsen
– E-mailingen (met behulp van Mailchimp)

 

Wij zoeken iemand:

– Met HBO werk- en denkniveau,
– En aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van administratie.
– Voor 24 – 32 uur in de week (flexibel, zelf in te delen).
– Communicatief vaardig: zowel schriftelijk als mondeling een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– een nauwkeurige werker met een klantgerichte instelling
– een teamspeler, die zich oplossingsgericht opstelt en bijdraagt aan een een positieve sfeer.

 

Wat bieden wij?

– Flexibele werktijden
– Een gezellige, informele sfeer in een klein team waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht
– Telefoon van de zaak
– Eventueel een compleet verzorgde lunch voor 4,50/dag
– Ons kantoor bevindt zich in een verzamelgebouw met ontzettend veel interessante bedrijven en mensen!
– Een salaris passend bij jouw werkervaring.

 

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief maar info@talentmasters.nl onder vermelding van de vacature. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van der Meij op 071-34 11 565.

Referenties


Respect Zorggroep Scheveningen"Talent Masters levert aan Respect Zorggroep Scheveningen, een organisatie die verpleging, verzorging en thuiszorg aanbiedt, nu al enkele jaren attente stagiairs. Groot voordeel van Talent Masters/Stageservices ten opzichte van het betrekken van stagiairs direct via een school, is dat zij ook de begeleiding van eventuele schoolprojecten voor haar rekening neemt. Daarnaast starten de stagiairs al met enige basiskennis, opgedaan tijdens een intern voortraject (scholing en certificering). De omgangsvormen en contactuele eigenschappen van de stagiairs die Talent Masters levert zijn bovengemiddeld. Het contact is altijd goed en vlot verlopen."
Servicepunt71"Sinds enkele jaren werkt de afdeling ICT van de gemeente Leiden samen met Talent Masters. De stagiairs die bij ons hebben gewerkt hebben allen prima werk verricht en zijn snel inzetbaar. Hun kennis is uitstekend en zij pasten prima in het Servicedesk team van de gemeente. Wij betrekken nu alle stagiairs via Talent Masters omdat de kwaliteit van stagiairs heel erg goed is en omdat wij geen tijd meer hoeven vrij te maken voor lange intake gesprekken en de begeleiding van de stagiairs is goed geregeld zodat ook hier weinig tijd aan besteed hoeft te worden. Inmiddels is de samenwerking tussen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude op ICT gebied begonnen binnen Servicepunt71 en ook nu maken wij gebruik van twee stagiairs van Talent Masters."
Campai Zoetermeer"Campai werkt al ruim een jaar samen met Talent Masters voor het invullen van stageplaatsen op onze servicedesk. We hebben hier uitstekende ervaringen mee. De stagiairs zijn gemotiveerd, kundig en vrijwel direct inzetbaar. Ook op het gebied van Werving & Selectie hebben we positieve ervaringen. Al met al een fijne partner en we hopen nog lang samen te werken!"
Cardea Zorggroep Leiden"Vanuit Cardea werken we al enige tijd naar tevredenheid met Talent Masters. Dit betreft tijdelijke inzet van ICT personeel, zowel jonge starters als ervaren professionals. Ze denken mee in mogelijkheden en reageren snel op acute vragen die opspelen."
Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden"Al heel wat jaren doet de Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden naar alle tevredenheid zaken met Talent Masters. Vrijwel aaneensluitend levert Talent Masters een stagiaire plus (zoals we dat hier noemen) die ons ICT team komt versterken. Voordat de stagiair begint heeft hij of zij een ITIL en servicedesk gerichte training bij Talent Masters gevolgd. Hierdoor is de stagiair direct inzetbaar en kan hij of zij met een gedegen inwerkperiode prima zichzelf redden in onze turbulente organisatie."
Avantage Groep"De opzet van Talent Masters, waarbij stagiairs streng worden geselecteerd, een sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf moeten voeren, een basistraining krijgen voordat ze op stage gaan en, bij gebleken geschiktheid, na de stage een arbeidscontract aangaan, sprak mij aan. Wij hebben besloten met Talent Masters in zee te gaan en het traject is tot volle tevredenheid verlopen. En de stagiair is, tot volle tevredenheid van zowel hemzelf als van ons, bij Avantage in dienst gekomen. Wat ons betreft is Talent Masters een waardevolle aanvulling op onze reguliere contacten in het onderwijs."
PeopleWare Schiphol-Rijk"De afgelopen jaren hebben we met veel plezier samengewerkt met Talent Masters. Op regelmatige basis maken we gebruik van de diensten van Talent Masters om invulling te geven aan onze capaciteitsbehoefte op onze servicedesk. Een van de belangrijkste voordelen voor ons is dat Talent Masters goed op de hoogte is van de cultuur die binnen PeopleWare heerst. Talent Masters slaagt er zo telkens weer in kandidaten te vinden die bij ons passen. Als er een kandidaat bij ons start ervaren we de begeleiding als zeer professioneel. Zelfs als de medewerkers bij ons in dienst zijn getreden blijft Talent Masters betrokken. Talent Masters, hartelijk gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan, we hopen nog lang van jullie diensten gebruik te kunnen maken."

Bezoek ons

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

 

Direct contact

T: 071 - 341 15 65
info@talentmasters.nl

Stel je vragen


Upload hier uw CV in .doc(x) formaat