ITIL4® Foundation 

Inhoud

IT is al lang niet meer weg te denken uit onze samenleving. Daar waar IT vroeger ondersteunend was aan het primaire bedrijfsproces,  is IT nu geïntegreerd met het primaire bedrijfsproces. Om ervoor te zorgen dat de primaire bedrijfsprocessen optimaal functioneren moet ook de IT dienstverlening optimaal zijn.
De Best Practice ITIL® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen. ITIL is al lang niet meer alleen maar toepasbaar op de IT dienstverlening. Ook andere vormen van dienstverlening kunnen gebruik maken van deze Best Practice.

Tijdens de ITIL4® Foundation training leert de deelnemer begrippen als Service Value System, de Service Value Chain en de ITIL ‘Guiding Principles’.

Na het volgen van deze training is de deelnemer in staat om het ITIL4® Foundation examen te maken en kan de deelnemer een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de eigen (IT) organisatie.

Duur
De training duurt twee dagen van 09:30 – 17:00. Aan het eind van de tweede dag is er een mogelijkheid om d.m.v. een proefexamen te toetsen of het examen te realiseren is. Examen legt u af bij Peoplecert en is volledig online (proctored exam) en boekt u zelf op de tijd waarop dit u goed uitkomt. Wij trekken meer tijd uit voor de ITIL training dan de meeste aanbieders vanwege het gegeven dat onze doelgroep relatief weinig bedrijfservaring heeft en moeite heeft om de droge theorie aan de praktijk te koppelen.

Investering
Gratis! Voor stagiairs en personeel van Talent Masters.
€1200,00 incl. cursusmateriaal en examen voor externe deelnemers.

Locatie
Sisalbaan 13, 2352 AZ Leiderdorp.
Er is gratis parkeren op het terrein en de locatie is goed te bereiken met bus 6, 183 of 410 vanaf Leiden Centraal.

Examen en examenplanning

Het examen kan alleen online  worden afgelegd. Talent Masters kan de examens boeken en de kandidaten begeleiden bij het afleggen van het examen. De examenkandidaat dient te beschikken over een laptop met camera.

We raden ten zeerste aan om het examen zo snel mogelijk na de training af te leggen. Dit om te voorkomen dat de cursisten het gaan uitstellen met risico op afstel en dat de kennis langzaam wegzakt.