En dan ben je opeens werkzaam op de boot Acta Alurga!

Donderdag 10 mei 2018 is Alexander door het team van Talent Masters geplaatst op een wel hele bijzondere locatie: de boot Acta Alurga. Hij is hier werkzaam als Junior Support Engineer en is in deze rol breed inzetbaar.

Het is een enorm schip met een oppervlakte van 1.000 m2 met accommodaties voor in totaal 120 mensen. Alexander hoeft zich naast zijn dagelijkse werkzaamheden niet te vervelen want het schip is van allerlei gemakken voorzien! Zo beschikt het over een bibliotheek, een coffee corner, een game room, een sauna en een gym room.

*Dé slaapplek van Alexander

Alexander zijn dag begint s’ochtends om 7 uur wanneer hij zich bij de kapitein van het schip meldt. In de loop van de dag is hij verantwoordelijk voor allerlei verschillende ICT situaties. Denk hierbij aan het installeren van hardware, oplossen van storingen en problemen met printers en nog veel meer.

Uiteraard heeft het team van Talent Masters Alexander goed voorbereid en hem alle nodige instructies gegeven om zijn werkzaamheden juist te kunnen uitvoeren.

Eind mei zit deze speciale opdracht voor Alexander er weer op, maar tegen die tijd delen we nog een laatste update over zijn ervaringen op het schip. Hou ons dus in de gaten!

 

Het team van Talent Masters