Talent Masters feliciteert afstuderende stagiairs

Voor de meeste van onze stagiairs, die begin dit jaar begonnen, is de stageperiode afgesloten. Het is natuurlijk altijd een periode die in de herinnering zal blijven, het einde van je schooltijd en het begin van je werkzame leven. Corona maakte het dit keer wel extra bijzonder.

We willen dan ook alle stagiairs, en alle bedrijven die met ons samenwerkten om hen een goede werkervaring te geven, hierbij complimenteren voor hun inzet. Wij bij Talent Masters zijn supertrots op al deze stagiairs die ondanks de moeilijke periode waarin zij hun werk moesten doen toch met goede resultaten afstuderen. Niet alleen hebben deze toppers veelal thuis met begeleiding op afstand hun stage moeten uitvoeren, ook hebben zij via onze avondtrainingen online certificaten behaald.

Het geeft ons altijd een goed gevoel om met jong talent te werken, maar het samenwerken met deze groep in deze periode zal ons altijd bij blijven.

Wij kijken inmiddels ook alweer vooruit en zijn weer bezig met het zoeken van nieuwe talenten voor het najaar. Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op.