Referenties Bedrijven

“Wij doen sinds kort met veel plezier en succes zaken met Talent Masters op het gebied van ICT stagiairs.Talent Masters zorgt voor een gedegen aanvulling op de studie van een MBO4 student, waardoor de stagiair duidelijk meer kennis heeft op ICT gebied vergeleken met een “standaard” MBO4 stagiair. Dit heeft voor ons als ICT bedrijf een absolute toegevoegde meerwaarde, want de stagiair kan hierdoor sneller meedraaien in het team, wat voor de stagiair leuker, interessanter en beter voor zijn of haar ontwikkeling is.

Kortom, wij zijn als erkend leerbedrijf zeer tevreden met de diensten van Talent Masters.

M. Janssen

Eigenaar, 3ICT

“De samenwerking met TalentMasters heb ik al wat jaren. Sinds een jaar ook bij Roveg Fruit. Het grote voordeel van een stagiair via TalentMasters                    ten opzichte van een stagiair direct via school is dat de stagiair al voorbereid bij ons start. Niet alleen merk je daardoor betere communicatieve vaardigheden maar ook meer kennis over ITIL, Microsoft-technologieën en netwerken. Daarnaast krijgen de stagiairs ook trainingen en doen ze examen op verschillende kennisgebieden. Dus: de stagiairs groeien in kennis en wij hebben een stagiair die meteen al productief aan de slag kan gaan.”

K. Berkhof

Manager ICT, Roveg Fruit

“De afgelopen jaren hebben we met veel plezier samengewerkt met Talent Masters. Op regelmatige basis maken we gebruik van de diensten van Talent Masters om invulling te geven aan onze capaciteitsbehoefte op onze servicedesk. Een van de belangrijkste voordelen voor ons  is dat Talent Masters goed op de hoogte is van de cultuur die binnen PeopleWare heerst. Talent Masters slaagt er zo telkens weer in kandidaten te vinden die bij ons passen. Als er een kandidaat bij ons start ervaren we de begeleiding als zeer professioneel. Zelfs als de medewerkers bij ons in dienst zijn getreden blijft Talent Masters betrokken. Talent Masters, hartelijk gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan, we hopen nog lang van jullie diensten gebruik te kunnen maken.”

R. Smeets

Operations Manager, PeopleWare

“Campai werkt al jaren samen met Talentmasters voor het invullen van stageplaatsen op onze servicedesk. We hebben hier uitstekende ervaringen mee. De stagiairs zijn gemotiveerd, kundig en vrijwel direct inzetbaar. Ook op het gebied van Werving & Selectie hebben we positieve ervaringen. Al met al een fijne partner en we hopen nog lang samen te werken!”

D. Twickler

Directeur, Campai

“Vanuit Cardea werken we al enige tijd naar tevredenheid met Talent Masters. Dit betreft tijdelijke inzet van ICT personeel, zowel jonge starters als ervaren professionals. Ze denken mee in mogelijkheden en reageren snel op acute vragen die opspelen.”

B. van der Geest

Manager, Cardea

Begin 2016 zijn wij voor het eerst in contact gekomen met Talent Masters.
Stages zijn een steeds belangrijker onderdeel van zowel het MBO als het HBO. De studenten van nu zijn onze medewerkers van de toekomst, dus je wilt als bedrijf graag de toppertjes binnenhalen en aan je binden.
De opzet van Talent Masters, waarbij stagiairs streng worden geselecteerd, een sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf moeten voeren, een basistraining krijgen voordat ze op stage gaan en, bij gebleken geschiktheid, na de stage een arbeidscontract aangaan, sprak mij aan.
Wij hebben besloten met Talent Masters in zee te gaan en het traject is tot volle tevredenheid verlopen. En de stagiair is, tot volle tevredenheid van zowel hemzelf als van ons, bij Avantage in dienst gekomen.
Wat ons betreft is Talent Masters een waardevolle aanvulling op onze reguliere contacten in het onderwijs.

K. Rijkhoff

Directeur, Avantage Groep

“Al heel wat jaren doet de Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden naar alle tevredenheid zaken met Talent Masters. Vrijwel aaneensluitend levert Talent Masters een stagiaire plus (zoals we dat hier noemen) die ons ICT team komt versterken. Voordat de stagiair begint heeft hij of zij een ITIL en servicedesk gerichte training bij Talent Masters gevolgd. Hierdoor is de stagiair direct inzetbaar en kan hij of zij met een gedegen inwerkperiode prima zichzelf redden in onze turbulente organisatie.”

S. van Tongeren

Hoofd ICT, Scholengroep Leonardo da Vinci Leiden

“Sinds enkele jaren werkt de afdeling ICT van de gemeente Leiden samen met Talent Masters. De stagiairs die bij ons hebben gewerkt hebben allen prima werk verricht en zijn snel inzetbaar. Hun kennis is uitstekend en zij pasten prima in het Servicedesk team van de gemeente. Wij betrekken nu alle stagiairs via Talent Masters omdat de kwaliteit van stagiairs heel erg goed is en omdat wij geen tijd meer hoeven vrij te maken voor lange intake gesprekken en de begeleiding van de stagiairs is goed geregeld zodat ook hier weinig tijd aan besteed hoeft te worden. Inmiddels is de samenwerking tussen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude op ICT gebied begonnen binnen Servicepunt71 en ook nu maken wij gebruik van twee stagiairs van Talent Masters.”

J. de Jong

Teamleider Servicedesk, Servicepunt71

Bezoek ons

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

 

Direct contact

T: 071 - 341 15 65
info@talentmasters.nl

Stel je vragen


    Upload hier uw CV in .doc(x) formaat