Talent Masters Top Stagiairs

Van de groep van 13 stagiairs die Talent Masters tijdens de eerste twee weken van februari heeft opgeleid, zijn er nu nog 3 beschikbaar! Bekijk hier de profielen en neem bij interesse contact met ons op. Wees er snel bij voordat deze toppers ook weg zijn!

Scrol helemaal naar beneden voor meer informatie wat betreft de Talent Masters training die de studenten meekrijgen en hoe het werken met onze stagiairs precies in zijn werk gaat!

Josef, 23 jaar, uit Oegstgeest.
In zijn eerdere stages werkte hij op een grote servicedesk van een ziekenhuis waar hij veel ervaring op deed met serviceverlening aan verschillende klanten. Bij een hostingbedrijf heeft Josef een handleiding geschreven voor Zabbix. Josef houdt van webdesign en leert dmv zelfstudie HTML, CSS, bootstrap etc. Zijn droom is zelf software ontwikkelen waar iemand anders dan succelvol mee gaat werken. Verder heeft Josef veel kennis van Windows7/8/10, Windows Server 2008/2012, PC’s , laptops en servers, Zabbix en TOPdesk.

 

Mitch, 20 jaar, uit Langeraar.
Mitch houdt van techniek. Linux vindt hij heel interessant en netwerk– systeembeheerder worden is zijn grote wens. Mitch komt het best uit de verf in een rustige omgeving waar hij kan werken met windows server 2012 en 2016 en zich 1bezig kan houden met het ontwerpen, bouwen en confi-gureren van Cisco apparatuur en Linux systemen.

 

Brian, 20 jaar, uit Alphen aan den Rijn.
Brian interesseert zich vooral voor Software, Hardware, Scripting, programmeren en netwerken. Scripting is echt zijn passie, iets bouwen dat ook werkt vindt hij echt leuk en is er ook als hobby veel mee bezig.

Hoe werkt het?

 

Van 4 – 18 februari verzorgt Talent Masters voor de geselecteerde MBO 4 ICT en netwerk-beheer stagiairs een aanvullende training, waarna zij klaar staan om uw team te versterken. Tijdens de stageperiode kan de stagiair bovendien alle trainingen van Talent Masters volgen en met een certificaat afsluiten, de kosten zijn voor onze rekening. Trainingen worden ’s avonds en in de weekends verzorgd.

 

Welke onderwerpen zitten er in de aanvullende training?

Aan bod komen: TOPdesk, Windows MTA (Windows 10, networking-, security en server admin fundamentals), Office 365, Server Based Computing en Thin Clients (Citrix of vergelijkbaar), ITIL-kennis van processen voornamelijk binnen de servicedesk, Telefoon- en gesprekstechniek, Azure (systeembeheer van de toekomst), Gastcolleges (onderwerpen o.a. Agile en Scrum, Security en Cloud computing).

 

Hoe lang duurt de stageperiode en hoeveel uren is de stagiair inzetbaar?

De stage start 18 februari en duurt gemiddeld 20 weken. Stagiairs zijn tot 40 uur per week inzetbaar.

 

Welke functies kan de stagiair invullen?
Servicedesk medewerker, junior systeembeheerder, junior netwerkbeheerder, werkplekbeheerder.

 

Kan ik kandidaten spreken?
U bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking in de periode van 4 – 15 februari bij Talent Masters op kantoor, ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs met één of meerdere kandidaten.

 

Wie begeleidt de stagiair?
U werkt de stagiair in als een reguliere nieuwe collega. Talent Masters zorgt voor de volledige stagebegeleiding vanaf de zijlijn.

 

Wat zijn de kosten?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Bezoek ons

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

 

Direct contact

T: 071 - 341 15 65
info@talentmasters.nl

Stel je vragen


Upload hier uw CV in .doc(x) formaat