Trainingen

Junior Support Medewerker TM training

Een training ontwikkeld door Talent Masters speciaal voor starters en studenten. Zodat zij met wat extra kennis en zelfvertrouwen aan hun laatste stage of eerste baan beginnen!

 
 26/08 t/m 06/09 2019

 
 Leiderdorp


  Klik voor meer info

ITIL 4 training

Vergaar meer kennis, timmer aan de weg van jouw carrière, verbeter jouw CV! Kom onze ITIL v3 training volgen en behaal aansluitend je certificaat, om zo een vliegende start te geven aan jouw loopbaan of om je kennis op peil te houden!

 
 Eind september 2019 (specifieke data volgen)

 
 Leiderdorp


  Klik voor meer info

 

Office 365 training

Maak kennis met Office 365! Wat is het, maar vooral: hoe beheer je het en ondersteun je gebruikers?

 
 Eind oktober, begin november (specifieke data volgen)

 
 Leiderdorp


  Klik voor meer info

 

Het volledige aanbod

Afhankelijk van de situatie en de vraag, bieden wij de volgende trainingen aan. Scroll verder naar beneden om meer te weten te komen over de faciliteiten, de locatie, de trainer en meer praktische informatie.

MS MTA Networking Fundamentals

MTA is een instap-certificering voor de trajecten MCSA en MCSE, voor professionals die zich willen bekwamen en bewijzen in IT infrastructuur. inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Lees verder…

 

Office 365

Tijdens deze training maak je kennis met Office 365: wat is het, hoe beheer je het en hoe ondersteun je je gebruikers? Lees verder…

 

Windows server 2016

De Cloud en Azure zijn niet meer weg te denken. Tijdens de training Server 2016 leer je hoe je het beheer van server uitvoert op een Azure platform. Lees verder…

Training Junior Support Medewerker

Doelgroep: Stagiairs en starters

Een training van 10 dagen voor startende ICT-ers, zodat je bij je eerste baan of stage extra beslagen ten ijs komt! Wij hebben uit de praktijk geleerd dat werkgevers net wat meer kennis van beginnende ICTers vragen, zoals kennis van TOPdesk, en daarvoor hebben wij deze training ontwikkeld. Lees verder…

 

ITIL Foundation 4

Als ITer is een ITIL certificaat op je CV eigenlijk onmisbaar. ITIL staat al lange tijd gelijk aan een reeks best practices (de beste praktijkoplossingen) voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Laat ons jou helpen om met behulp van onze training jouw certificaat te halen! Lees verder…

En meer…

Op aanvraag en in overleg organiseren we ook andere trainingen, kun je bij ons studeren en kunnen wij examens voor jou aanvragen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook wel eens COBIT 5 of Java trainingen verzorgd.

Praktische info

Trainingslokaal

 

Op onze eigen locatie aan de Sisalbaan 13 te Leiderdorp beschikken wij over een cursuslokaal dat plaats biedt aan een 10 tal cursisten. Het lokaal is voorzien van een beamer/scherm, een grootbeeldscherm en een flip-over. Daarnaast biedt het een werkplek voor iedere cursist en een vergadertafel.

Faciliteiten

 

Wij beschikken over een keuken/kantine, waarin we lunchen. Voor de cursisten is er altijd gratis koffie, thee, water en frisdrank beschikbaar. Voor externe cursisten kunnen wij ook lunches verzorgen, en is er volop gratis parkeergelegenheid.

Materiaal

 

Afhankelijk van de training verzorgen wij het boek/map/reader en ander informatiemateriaal voor de desbetreffende training. Aanvullend hebben wij een groot aantal instructiefilmpjes, e-learning materiaal en (evaluatie)software ter ondersteuning van de cursist.

Kwaliteit

 

De meeste trainingen worden verzorgd door Peter van der Meij, of, indien de training/situatie daar om vraagt, door een ingehuurde trainer die wij goed kennen. Peter heeft 6 jaar ervaring als ICT- docent en aanvullend 10 jaar als ICT Trainer en kent de doelgroep en de materie zeer goed. Iedere training laten we door de cursisten evalueren.

Als je bij ons werkzaam bent of een training volgt, kun je altijd bij ons komen studeren.

Bezoek ons

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

 

Direct contact

T: 071 - 341 15 65
info@talentmasters.nl

Stel je vragen


Upload hier uw CV in .doc(x) formaat