Trainingen

Onze trainingen zijn weer klassikaal! Wel zorgen we voor ruime lokalen met goede ventilatie
Onze trainingsaanbod is aangevuld met een nieuwe Microsoft Foundation training, namelijk SC-900. Deze training geeft meer inzicht in Security, Compliance en Identity Management concepten op Cloud gebaseerde oplossingen van Microsoft. Meer informatie via onderstaande button.
 
Eind april 2020 zijn we een samenwerking aangegaan met trainer Vincenzo D’Urzo (Management Explorers). Vincenzo geeft o.a. ITIL4®  en Scrum/Agile. Deze training wordt klassikaal (met voldoende afstand) of online gegeven aan onze medewerkers en stagiairs.
 
Heeft u ook interesse in een training, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

ITIL4® Foundation

Tijdens de ITIL4® Foundation training leert de deelnemer begrippen als Service Value System, de Service Value Chain en de ITIL ‘Guiding Principles’. 

 datum: 12 en 13 oktober 2021,  13 oktober schriftelijk examen

Op uw locatie? Neem contact met ons op

 


Klik voor meer info 

MS-900 MS O365 Fundamentals

In deze training maak je kennis met de basisprincipes van de cloud en de voordelen van cloudservices. Je leert meer over MS 365 cloud service. De focus ligt op Sharepoint

 

 datum: 2 december 2021 

 

Op uw locatie? neem contact met ons op

 


Klik voor meer info 

AZ-900 MS Azure Fundamentals

 Deze training omvat algemene cloud computing concepten, – modellen en -services als Public, Private en Hybrid cloud, Infrastructure as a service (Iaas) en Platform as a service (Paas)

datum: 3 november 2021

 

Op uw locatie? Neem contact met ons op

 Klik voor meer info

SC-900 MS Security, Compliance, and Identity Fundamentals

Deze training geeft je de basiskennis op het gebied van security, compliance, and identity concepts  in relatie tot de cloud-based Microsoft oplossingen.

 

datum: 19 januari 2022

 

Op uw locatie? neem contact met ons op


Klik voor meer info 

Het volledige aanbod

Afhankelijk van de situatie en de vraag, bieden wij de volgende trainingen aan. Scroll verder naar beneden om meer te weten te komen over de faciliteiten, de locatie, de trainer en meer praktische informatie.

MS MTA Networking Fundamentals

MTA is een instap-certificering voor de trajecten MCSA en MCSE, voor professionals die zich willen bekwamen en bewijzen in IT infrastructuur. inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Lees verder…

 

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

Tijdens deze training maak je kennis met Office 365: wat is het, hoe beheer je het en hoe ondersteun je je gebruikers? Lees verder…

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

 

Windows server 2016

De Cloud en Azure zijn niet meer weg te denken. Tijdens de training Server 2016 leer je hoe je het beheer van server uitvoert op een Azure platform. Lees verder…

Training Junior Support Medewerker

Doelgroep: Stagiairs en starters

Een training van 10 dagen voor startende ICT-ers, zodat je bij je eerste baan of stage extra beslagen ten ijs komt! Wij hebben uit de praktijk geleerd dat werkgevers net wat meer kennis van beginnende ICTers vragen, zoals kennis van TOPdesk, en daarvoor hebben wij deze training ontwikkeld. Lees verder…

 

ITIL Foundation 4

Als ITer is een ITIL certificaat op je CV eigenlijk onmisbaar. ITIL staat al lange tijd gelijk aan een reeks best practices (de beste praktijkoplossingen) voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Laat ons jou helpen om met behulp van onze training jouw certificaat te halen! Lees verder…

En meer…

Op aanvraag en in overleg organiseren we ook andere trainingen, kun je bij ons studeren en kunnen wij examens voor jou aanvragen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook wel eens COBIT 5 of Java trainingen verzorgd.

Praktische info

Trainingslokaal

 

Op onze eigen locatie aan de Sisalbaan 13 te Leiderdorp beschikken wij over een cursuslokaal dat plaats biedt aan een 10 tal cursisten. Het lokaal is voorzien van een beamer/scherm, een grootbeeldscherm en een flip-over. Daarnaast biedt het een werkplek voor iedere cursist en een vergadertafel.

Faciliteiten

 

Wij beschikken over een keuken/kantine, waarin we lunchen. Voor de cursisten is er altijd gratis koffie, thee, water en frisdrank beschikbaar. Voor externe cursisten kunnen wij ook lunches verzorgen, en is er volop gratis parkeergelegenheid.

Materiaal

 

Afhankelijk van de training verzorgen wij het boek/map/reader en ander informatiemateriaal voor de desbetreffende training. Aanvullend hebben wij een groot aantal instructiefilmpjes, e-learning materiaal en (evaluatie)software ter ondersteuning van de cursist.

Kwaliteit

 

De meeste trainingen worden verzorgd door Peter van der Meij, of, indien de training/situatie daar om vraagt, door een ingehuurde trainer die wij goed kennen. Peter heeft 6 jaar ervaring als ICT- docent en aanvullend 10 jaar als ICT Trainer en kent de doelgroep en de materie zeer goed. Iedere training laten we door de cursisten evalueren.

Als je bij ons werkzaam bent krijg je alle mogelijkheden trainingen te volgen en je te ontwikkelen

Bezoek ons

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

 

Direct contact

T: 071 - 341 15 65
info@talentmasters.nl

Stel je vragen


    Upload hier uw CV in .doc(x) formaat