Traject MBO

Schrijf je in voor interessante jobs

Werving & Selectie Talent Masters selecteert uitsluitend MBO (en HBO) studenten met de juiste eigenschappen en het gewenste profiel. Het gaat dan onder andere om technische kennis, motivatie, ambitie en sociale vaardigheden. Kwaliteit is een must.

 

Werving & Selectie
Talent Masters selecteert uitsluitend MBO (en HBO) studenten met de juiste eigenschappen en het gewenste profiel. Het gaat dan onder andere om technische kennis, motivatie, ambitie en sociale vaardigheden. Kwaliteit is een must.

Verloop van de stage
Talent Masters werkt volgens een vast traject: Wij starten met een interne training die gegeven wordt op ons hoofdkantoor. Vervolgens zoeken wij naar een passende match met een bedrijf waar jij als trainee aan de slag gaat. Talent Masters regelt en verzorgt voor jou het volgende:

  • Een gratis trainingsprogramma met o.a. ITIL, Microsoft, Communicatieve en Servicedesk-vaardigheden, met examinering en certificering.
  • Vervolg je stage in een professionele werkomgeving voor de juiste ervaring.
  • Werk tijdens de stage aan je schoolopdrachten onder deskundige begeleiding van Talent Masters.
  • Ontvang een passende vergoeding voor de werkzaamheden die je doet.
  • Studeer tijdens je stage verder en doe intern op ons hoofdkantoor aanvullende cursussen die jou helpen om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt.


Inschrijven?
Je kunt je hier eenvoudig bij ons inschrijven. Na ontvangst van je gegevens nemen wij contact met je op.

Bedrijfsgegevens

Nieuwsbrief