Wat doen we voor jou?

Stage: hoe werkt het?

Talent Masters zoekt weer stagiairs voor schooljaar 2022-2023: begin februari 2023 tot eind juli 2023.

Talent Masters werkt volgens een vast traject: Wij starten met een interne training op ons hoofdkantoor in Leiderdorp. Deze training duurt 10 dagen. Daarna zoeken wij naar een passende match met een bedrijf waar jij als trainee aan de slag gaat. Dit doen we heel zorgvuldig omdat we het heel belangrijk vinden dat je stage een leerzame en fijne tijd wordt!

Nog even op een rijtje:

  • Een gratis trainingsprogramma met o.a. ITIL4, AZ-900 Azure Fundamentals, MS-900 Office 365 Fundamentals, SC-900 Security Compliance and Identity Management Fundamentals (incl. examen), Communicatieve- en Servicedeskvaardigheden, sollicitatietraining
  • Vervolg je stage in een professionele werkomgeving voor de juiste ervaring;
  • Werk tijdens de stage aan je schoolopdrachten onder deskundige begeleiding van Talent Masters;
  • Ontvang een passende vergoeding voor de werkzaamheden die je doet;
  • Studeer tijdens je stage verder en doe intern op ons hoofdkantoor aanvullende cursussen die jou helpen om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Wat doen wij nog meer voor jou?
Wij zoeken voor jou een (tijdelijke) baan, of een stage of bijbaan – als student of werkzoekende – die bij jou past en waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen.

Bijscholing en begeleiding
Als je bij ons in dienst treedt als werknemer of stagiair krijg je binnen het programma de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Talent Masters organiseert trainingen en workshops; kosteloos voor werknemer/stagiair. Je hebt dus de mogelijkheid om een trainingsprogramma te volgen met als doel examinering en certificering op het vakgebied van o.a. Microsoft en/of ITIL4. Verder coacht en begeleidt Talent Masters jou in de voorbereiding op en tijdens het traineeship/detachering voor een maximale ontplooiing.

Continuïteit
Een traineeship eindigt meestal na ongeveer zes maanden. Door deel te nemen aan het programma bestaat de kans dat Talent Masters kan regelen dat je als trainee wordt gevraagd om nog een keer terug te komen bij het bedrijf als stagiair of later als werknemer.

Scholing op maat
Indien gewenst en bij voldoende deelnemers kan Talent Masters maatwerk leveren..

Inschrijven
Je kunt je heel eenvoudig bij ons inschrijven. Na je inschrijving nemen wij contact met je op.

Bedrijfsgegevens

Nieuwsbrief