OVER ONS

Over ons

Talent Masters bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgevers voor ICT-functies op alle niveaus: van Servicedeskmedewerker via Software Developer tot ICT-Manager. Wij bemiddelen op basis van: Werving en Selectie, Detavast of detachering. Wij onderscheiden ons door een zorgvuldige- en integere benadering van kandidaten en opdrachtgevers, waarbij we streven naar optimale oplossingen.

Talent Masters’ expertise bij uitstek is het verzorgen van de opleidingsaansluiting van MBO en HBO studenten op de eisen van de werkgevers. Dit gebeurt vanzelfsprekend binnen de eisen van het opleidingsinstituut. Talent Masters begeleidt en traint studenten voor en tijdens een gericht traineeship, waardoor de studenten direct ingezet kunnen worden binnen een operationele omgeving. Daarnaast begeleidt Talent Masters schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor zij beter in staat zijn zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en hun baankansen toenemen.

Visie

Talent Masters wil duurzaam ondernemen. Dit betekent dat kwaliteit in ons werk en goede relaties belangrijke factoren zijn bij ons streven naar een stabiele en kwalitatief goede dienstverlening.
De individuele kwaliteiten en de persoonlijke ontwikkeling van onze trainees en jonge professionals staan hierbij centraal.  Wij vinden iets pas een succes als we positieve feedback ontvangen van onze kandidaten, onze klanten en onze medewerkers.

Missie

Onze missie is bedrijven en IT-talent passend aan elkaar te koppelen.
Wij ondersteunen de ontwikkeling van jonge en meer ervaren IT-ers en vinden voor hen de juiste baan of traineeship. Voor onze opdrachtgevers vinden wij het IT-talent dat zij zoeken.

Dit komt ten goede aan alle betrokkenen: voor de werkzoekende, die zijn kennis vermeerdert en verzilvert, en voor bedrijven die op deze manier een talentvolle gemotiveerde, jonge of meer ervaren professional op een productieve manier in de organisatie kunnen inzetten. Onze Missie is het realiseren van een goede match, waarin opdrachtgever en werkzoekende beiden slagen in het invullen van een zoekopdracht.

Team

Diana

Sales en accountmanagement

Diana: Sales en accountmanagement

In april 2018 is Diana begonnen bij Talent Masters. Zij heeft ruime ervaring in sales en marketing, met name opgedaan in de IT. Ze werkte met en voor gerenommeerde ICT bedrijven waar ze als accountmanager de taak had nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten tevreden houden. Binnen Talent Masters vervult zij dezelfde rol en de dynamische omgeving van Talent Masters is haar op het lijf geschreven. 


Stuur een mail naar Diana: diana@talentmasters.nl

Peter

Training, begeleiding en accountmanagement

Peter: Training, begeleiding  en accountmanagement

Peter heeft Talent Masters  in 2008 opgericht. Door ervaring uit het onderwijs en de automatisering weet hij dat er op het gebied van aansluiting van het ICT-onderwijs op het beroepenveld nog veel te verbeteren valt. Dit is de missie van Talent Masters. Peter traint en begeleidt studenten en werknemers om zo een succesvolle stage of arbeidsloopbaan te verzekeren. Daarnaast onderhoudt Peter de contacten met de relaties en opleidingsinstituten.
Stuur een mail naar Peter: peter@talentmasters.nl

Talent Masters is altijd op zoek naar nieuw talent

Talent Masters is een kleine, groeiende organisatie met een informele sfeer. Kijk onder vacatures naar onze huidige openstaande vacatures.

Talent Masters op TV!

Bekijk hier onze uitzending op RTL4 in het programma “Van Passie naar Droombaan” van januari 2017, het geeft in slechts 4 minuten een goed beeld van wie wij zijn en wat we doen!

Bedrijfsgegevens

Nieuwsbrief