Referenties

Bedrijven

“Vanuit Cardea werken we al enige tijd naar tevredenheid met Talent Masters. Dit betreft tijdelijke inzet van ICT personeel, zowel jonge starters als ervaren professionals. Ze denken mee in mogelijkheden en reageren snel op acute vragen die opspelen.”

–  Jan van Wamel, ICT regievoerder 

“Sinds enkele jaren werkt de afdeling ICT van de gemeente Leiden samen met Talent Masters. De stagiairs die bij ons hebben gewerkt hebben allen prima werk verricht en zijn snel inzetbaar. Hun kennis is uitstekend en zij pasten prima in het Servicedesk team van de gemeente. Wij betrekken nu alle stagiairs via Talent Masters omdat de kwaliteit van stagiairs heel erg goed is en omdat wij geen tijd meer hoeven vrij te maken voor lange intake gesprekken en de begeleiding van de stagiairs is goed geregeld zodat ook hier weinig tijd aan besteed hoeft te worden. Inmiddels is de samenwerking tussen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude op ICT gebied begonnen binnen Servicepunt71 en ook nu maken wij gebruik van twee stagiairs van Talent Masters.”

– Jenny de Jong, Coördinator Servicedesk ICT

“Campai werkt al jaren samen met Talent Masters voor het invullen van stageplaatsen op onze servicedesk. We hebben hier uitstekende
ervaringen mee. De stagiairs zijn gemotiveerd, kundig en vrijwel direct inzetbaar. Ook op het gebied van Werving & Selectie hebben we positieve
ervaringen. Al met al een fijne partner en we hopen nog lang samen te werken!”

 

 – Diederik Twickler, commercieel directeur

“Al heel wat jaren doet de Scholengroep Leonardo Da Vinci Leiden naar alle tevredenheid zaken met Talent Masters. Vrijwel aaneensluitend levert Talent Masters een stagiaire plus (zoals we dat hier noemen) die ons ICT team komt versterken. Voordat de stagiair begint heeft hij of zij een ITIL en servicedesk gerichte training bij Talent Masters gevolgd. Hierdoor is de stagiair direct inzetbaar en kan hij of zij met een gedegen inwerkperiode prima zichzelf redden in onze turbulente organisatie.”

– Sander van Tongeren, Hoofd ICT

“Wij doen sinds kort met veel plezier en succes zaken met Talent Masters op het gebied van ICT stagiairs.Talent Masters zorgt voor een gedegen aanvulling op de studie van een MBO4 student, waardoor de stagiair duidelijk meer kennis heeft op ICT gebied vergeleken met een “standaard” MBO4 stagiair. Dit heeft voor ons als ICT bedrijf een absolute toegevoegde meerwaarde, want de stagiair kan hierdoor sneller meedraaien in het team, wat voor de stagiair leuker, interessanter en beter voor zijn of haar ontwikkeling is.

Kortom, wij zijn als erkend leerbedrijf zeer tevreden met de diensten van Talent Masters.”

– Martijn Janssen, Owner

“De samenwerking met Talent Masters heb ik al wat jaren. Sinds een jaar ook bij Roveg Fruit. Het grote voordeel van een stagiair via Talent Masters ten opzichte van een stagiair direct via school is dat de stagiair al voorbereid bij ons start. Niet alleen merk je daardoor betere communicatieve vaardigheden maar ook meer kennis over ITIL, Microsoft-technologieën en netwerken. Daarnaast krijgen de stagiairs ook trainingen en doen ze examen op verschillende kennisgebieden. Dus: de stagiairs groeien in kennis en wij hebben een stagiair die meteen al productief aan de slag kan gaan.”

– Kevin Berkhoff, ICT-manager

Studenten/IT professionals

Durukan
Durukan
18/07/2023
Geweldige ondersteuning ondanks medische complicaties! Talent Masters verdient mijn oprechte dank voor het regelen van mijn stage bij Campai. Ondanks mijn medische gezondheidsproblemen en alle complicaties daaromheen, waren ze geduldig en zorgden ze ervoor dat ik mijn diploma kon behalen. Geweldige mensen!
Imad
Imad
18/07/2023
Via Talentmasters stage gelopen bij een mooi bedrijf.
jasper baas
jasper baas
20/02/2023
Ik heb een zeer waardevolle training en stageperiode gehad bij Talent Masters. Tijdens deze periode kreeg ik de kans om mijn vaardigheden en kennis op het gebied van IT te verbeteren en te ontwikkelen. Talent Masters heeft me uitstekend begeleid en ondersteund gedurende deze tijd. Peter en Diana waren zeer bekwaam en gepassioneerd in hun werk. Zij hebben me geholpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en mijn bestaande vaardigheden te verbeteren. Ik waardeerde hun toewijding en bereidheid om me te helpen op elke mogelijke manier. Talent Masters biedt een uitstekende leeromgeving met up-to-date technologieën en tools. Hierdoor kon ik praktijkervaring opdoen en leren hoe de IT-industrie werkt. Ik heb ook veel geleerd over teamwork en communicatie, wat essentieel is in de IT-branche. Al met al was mijn ervaring bij Talent Masters zeer positief en leerzaam. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar vaardigheden en kennis op het gebied van IT wil verbeteren. Het was een geweldige kans en ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd.
Yasin Ekinci
Yasin Ekinci
31/10/2022
Heel leuk bedrijf, je word goed geholpen gedurende stageperiode. Ze doen alles aan om een stageplek voor je te vinden!! Zeker een aanrader, als je opzoek bent naar een stageplek ongetwijfeld voor Talent Masters kiezen!!
Marc van Gessel
Marc van Gessel
01/09/2022
Goede ict opleidingen!
Jasper bakker
Jasper bakker
10/06/2022
Ik loop stage bij talenmaster het is een bedrijf met goede begeleiding en het bedrijf geeft om zijn stagiers. De cursus die je krijgt de 1st 2 weken van de stage zijn nutting . De gratis training zijn intersant.
stef
stef
07/06/2022
Hele goede stage aan over gehouden, ontzettend blij hiermee!
Dennis Sprenger
Dennis Sprenger
30/03/2022
Een super plek om te werken. Net nadat ik mijn opleiding in de ICT had afgerond, kwam ik bij Talent Masters terecht. Ik heb al verschillende leuke klussen gehad en heb veel geleerd. Alles is super goed geregeld en de begeleiding is prima. Zeker een aanrader om te werken.
Vasily
Vasily
29/03/2022
'Leuk bedrijf waar je terecht kan voor stage of full time job. Er wordt aandachtig geluisterd naar je voorkeuren en meningen. De periode die ik bij Talent Masters heb doorgebracht was erg leerzaam en gezellig.
Tim van der Schee
Tim van der Schee
29/03/2022
Met veel plezier gewerkt voor Talent Masters. Fijne club om mee/voor te werken! vinden de juiste match tussen kandidaat en vacature.

Studenten

Mijn stage bij Talent Masters is echt goed verlopen. Ik heb best veel hulp gekregen voor mijn opdrachten. Ik vond de stageplek ook leuk, ik heb daar mijn communicatieve vaardigheden verbeterd en vooral mijn nederlands!

-Piotr, juli 2023

Mijn stage bij Talent Masters is goed gegaan. Ben terecht gekomen bij een leuk en leerzaam stagebedrijf. Maak zeker gebruik van de trainingen als je ze interessant vindt en ga als je het aandurft voor het bijbehorende certificaat. Dat staat mooi op je Linkedin en je cv. Als er iets niet duidelijk is maak dan gebruik van de hulp die Talent Masters biedt.

-anoniem, juli 2023

Mijn stage via Talent Masters ging heel goed. Ik vond de stageplek die ze voor mij hebben gevonden helemaal top. De begeleiding was OK en ook heb ik gebruik gemaakt van de extra trainingen. Ik zou een stage bij Talent Masters zeker aanraden.

– Luuk, juli 2023

De stage bij Talent Masters was erg leuk en leerzaam. Ik zou het iedereen aanraden zeker als je certificaten wilt halen.

-Mike, juli 2023

De stageplek(ken) die ik via Talent Masters aangeboden heb gekregen waren interessante en leuke stageplekken. Ik heb er heel veel geleerd en kijk met plezier terug op deze stages. De begeleiding was goed en ik kon altijd terecht met vragen. De interne trainingen die ik heb gevolgd waren heel interessant. Door die trainingen heb ik ook een paar mooie IT certificaten gehaald. Ik kan iedereen Talent Masters van harte aanraden.

– Jasper, juli 2023

Ik raad Talent Masters aan omdat dit de plek is waar je jezelf kunt ontwikkelen tijdens je opleiding! Onder meer door trainingen en de professionele stageplekken die zij bieden zit je goed. Ze koppelen je aan een bedrijf dat goed bij je past.

– Jesse, juli 2023

In februari 2019 ben ik begonnen met een eind stage voor mijn MBO ICT-Beheer opleiding bij Talent Masters. Na deze succesvol afgerond te hebben en ik erg onder de indruk was van de begeleiding van Talent Masters naar mijn niveau 4 diploma toe ben ik om de tafel gaan zitten met Peter van der Meij (directeur van Talent Masters) voor een vervolg. 

Ik heb mij aangemeld op de hogeschool van Rotterdam om de opleiding Business IT & Management te volgen. Samen met Peter van der Meij heb ik een afspraak gemaakt deze opleiding deeltijd te volgen zodat ik daarnaast ook 32 uur per week kan werken. Ik ben erg blij met de auto van de zaak die ik via Talent Masters kan gebruiken, ook privé. Daarnaast zijn er genoeg kansen om verder te komen in de ICT branche via Talent Masters. Bijvoorbeeld door middel van de cursussen die zij geven voor verschillende certificaten

– Roy, juni 2020

Ik ben van mening dat mijn tijd bij Talent Masters, zowel in het 2e en 3e leerjaar heel leerzaam is geweest. Ik dank Talent Masters voor de gegeven mogelijkheid om zowel bij een goed passend stagebedrijf stage gelopen te hebben als de mogelijkheid tot het bijwonen van trainingen en behalen van certificaten. Persoonlijk heb ik genoten van mij tijd bij Talent Masters en de stagebedrijven waar ik naar toe ben gegaan. Ik wens Talent Masters veel succes in de toekomst 

– Anthony, juni 2020

Ik heb een enorm positieve stage periode afgerond. Mede dankzij de coördinatie en de begeleiding van Talent Masters. Ze hebben me goed op weg geholpen voordat ik aan de stage begon, en ook tijdens de stage periode. Ook hebben ze me goed op weg geholpen met het volgen van trainingen. Over de begeleiding ben ik erg tevreden, je kan altijd bij Talent Masters terecht met je vragen. 

Dat is erg fijn. Doordat Talent Masters de juiste match had gevonden tussen mij en het stage bedrijf, heb ik hieraan een baan aan overgehouden. Ik heb het hier enorm naar me zin en kijk erg uit naar de aankomende periode. Doordat Talent Masters je zoveel mogelijkheden geeft, is het ook mogelijk om certificaten te behalen. Recent heb ik bijvoorbeeld mijn ITIL4 certificaat behaald, dit kan iedereen halen die via Talent Masters stage gaat lopen.

– Patrick, juni 2020

Goede stage gehad! Begeleiding door Diana is goed, begeleiding door corona op afstand door middel van Google Classroom ook prima. Mijn vragen werden op tijd beantwoord en ik heb meegedaan aan trainingen. Graag wil ik Talent Masters aanbevelen, ik heb er twee leuke stageplekken aan over gehouden. 

– Mateusz, juni 2020

Mijn ervaring met Talent Masters is heel goed. De eerste week heb ik een goede training gehad, o.a. op het gebied van ITIL, Networking Fundamentals en ook een goede voorbereiding op de MTA, dat examen heb ik behaald. Het ITIL examen ga ik ook doen. Al met al een hele goede stage. Ik zou deze stage zeker aanbevelen aan andere IT studenten. 

– Nick, juni 2020

Via Talent Masters heb ik stage gelopen bij de organisatie Cardea jeugdzorg. De eerste week heb ik training gehad bij Talent Masters over ITIL4, Azure en Networking; vervolgens ging ik naar Cardea. De eerste paar weken was erg wennen voor mij. Ik vond het daarom ook erg fijn dat je voor elke vraag naar Talent Masters kon bellen of e-mailen. Bij Cardea heb ik veel ervaring opgedaan en kon ik mij ook goed ontwikkelen.

Doordat ik het erg leuk vond bij Cardea ga ik deze zomer daar werken. Talent Masters bood de mogelijkheid om certificaten te halen. Dit wordt geheel georganiseerd door Talent Masters. Dit is erg fijn voor in de toekomst.

– Max, juni 2020

Ik heb in de eerste helft van 2020 via Talent Masters stage gelopen. Ik heb mijn stage als leerzaam en positief ervaren, goede begeleiding gehad, wat beloofd wordt aan het begin wordt ook echt waargemaakt. Uitvoering van de Kerntaak ging goed, heel positief allemaal.

– Tom, juni 2020

Ondanks de coronacrisis heb ik een goede stageplaats gekregen én een heel goede begeleiding gehad van Talent Masters. In de eerste weken heb ik training gehad van Talent Masters, en daarna ook een goede begeleiding bij de uitvoering van mijn Kerntaak. De stage was leuk bij XS4ALL, leuke collega’s. Ik zou Talent Masters zeker aanbevelen voor een goede stage. 

– Maikel, juni 2020

Ik wil Talent Masters heel erg bedanken voor het begeleiden van mijn eindstage. Ze hebben onwijs hun best gedaan om mijn opleiding zo goed mogelijk af te ronden. Zij hebben mij echt kunnen helpen met mijn stage in deze moeilijke corona tijd. Fijne stage trainingen en een top ITIL training door een extern docent, deze was uitmuntend. Goede begeleiding bij het examen!

– Max, juni 2020

Mijn stageperiode bij Talent Masters was top. In het begin werd ons verteld wat we konden verwachten en hoe bedrijven te werk gaan. Hier hadden we erg veel aan want dit werd uitgebreid gedaan. Later werd er een stageplek gezocht en besproken ze samen met mij wat ik wou en hoe ik er naar keek. Eenmaal bij het bedrijf waar ik uiteindelijk stage liep kwamen de tips van Peter en Diana er goed van pas. Mijn werkgever gaf aan dat ik het goed deed en ook telefoontjes durfde op te nemen. Dat deed ik allemaal voor de eerste keer bij Talent Masters. Mijn stage verliep zo goed dat ik zelfs een baan aangeboden kreeg na mijn stageperiode. Ze bieden ook certificaten trainingen aan en dat word ook nog eens vergoed. Probeer na dit allemaal te lezen maar een betere detachering bedrijf te vinden. 

– Emil, maart 2020

Dankzij Talent Masters heb ik een leuke stageplek gekregen. Ik kon snel zelfstandig werken en er waren ook veel mogelijkheden om te groeien binnen de functie. Het bedrijf luisterde ook goed naar wat ik wilde en zocht daar waar nodig naar nieuwe uitdagingen. De grootste uitdaging waren voor mij de presentaties die ik moest maken en geven voor de medewerkers. 

– Mike, januari 2020

Ik heb via Talent Masters stage gelopen bij het Stedelijk Gymnasium in Leiden, dit is een middelbare school met VWO niveau. Er zijn veel leuke en slimme kinderen aanwezig en de sfeer is altijd warm en welkom. Ik was in het begin een beetje bang om bij een school stage te gaan lopen in verband met de reacties van leerlingen, dat is hier helemaal niet het geval.

De leerlingen zijn heel aardig en denken erg volwassen. Ook is wat ik hier doe erg handig voor mij opleiding (Netwerk en Mediabeheer Niv. 4) ik werk veel in Office, werk met Azure en kijk in de AD. Ik ondersteun zowel leerlingen als docenten zodat zij hun werk soepel kunnen laten verlopen. Denk aan: smartborden, printers, account beheer en in live omgevingen ondersteuning bieden aan docenten. Ook heb ik hardware-matig veel dingen geleerd. Zoals in de server, pc’s en printers. Kortom, een mooie beginplek om je carrière als ICT’er te starten. 

– Nando, januari 2020

Bedrijfsgegevens

Nieuwsbrief