Fascinerende wereld van AI&ChatGTP

Op woensdagavond 26 april kwamen 34 geïnteresseerden bij elkaar in AREA071 voor de AI&ChatGPT pizza-avond van Talent Masters.

AI specialist Tim Goudriaan van AI advies & training, leidde de avond en nam de deelnemers mee in de wereld van AI&ChatGPT.

Discussies over AI en ChatGPT

Discussies en praktische oefeningen hebben aangetoond dat de mogelijkheden van AI en ChatGPT enorm zijn, niet alleen voor ICT-professionals, maar ook voor marketeers, tekstschrijvers, recruiters, docenten, reclamemensen, websitebouwers, personeelszaken, salesafdelingen, en meer…

Cyberchallenge

Tijdens onze recente ‘cyberchallenge’ gingen deelnemers aan de slag met Prompts. Een prompt is een tekstbericht dat op het computerscherm verschijnt en de gebruiker vraagt om iets in te voeren, zoals een wachtwoord of een zoekterm. Prompts gebruik je in scripts en interactieve computerprogramma’s om gebruikers te begeleiden bij besluitvorming en gegevensinvoer.

Stellingen over de invloed van AI op de mensheid

Na boeiende discussies werden drie stellingen besproken:

  1. Worden we slimmer of dommer door het gebruik van ChatGPT?
  2. Gaat AI de mensheid overnemen?
  3. Wat is het beste dat AI ons kan brengen?

De meerderheid was het erover eens dat AI ons slimmer maakt en dat AI ons zal ondersteunen in plaats van overnemen. Het beste dat AI ons kan bieden, is efficiëntie.

De avond was een groot succes. Eén deelnemer vatte het als volgt samen: “We weten niet hoe de wereld eruit gaat zien, maar… het wordt spannend en onvoorspelbaar.”

Succesvolle eerste avond en aankondiging tweede avond

Wegens het overweldigende succes van onze eerste avond komt er een tweede avond bij Talent Masters. Op deze avond krijg je nog meer inzicht in de fascinerende wereld van AI en ChatGPT! Of je nu een professional bent die geïnteresseerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen of gewoon nieuwsgierig bent naar wat AI voor jou kan betekenen. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over de toekomst van onze wereld. Meld je nu aan voor deze unieke kans en ontdek hoe AI en ChatGPT jou kunnen helpen om je doelen te bereiken!

Aanmelden?
De datum en tijd voor ons volgende AI&ChatGPT-evenement maken we binnenkort bekend. Houd dus onze website en sociale media in de gaten!

Klik op de link hieronder of stuur een mail naar diana@talentmasters.nl.
https://forms.office.com/e/mpiRkjREpF


Zelf een AI evenement organiseren?
Neem contact op met Diana van Talent Masters via een e-mail naar diana@talentmasters.nl.

Meer nieuws

Bedrijfsgegevens

Nieuwsbrief