SC-900 MS Security, Compliance, and Identity Fundamentals

MS Security, Compliance, and Identity Fundamentals

De volgende training: 13 december 2023

De SC-900 training is de vervanger van de MTA Security fundamentals. Met deze Microsoft Security, Compliance & Identity (SC-900) basiscursus krijg je inzicht in beveiligings-, compliance- en identiteitsconcepten en cloud gerelateerde Microsoft-oplossingen. We behandelen de volgende onderwerpen: beveiliging, compliance en identiteitsconcepten. De nieuwe role-based fundamentals trainingen zijn gericht op het leggen van een goede basis in bijvoorbeeld IT infrastructuur, software ontwikkeling, databases en Security. 

Voor wie is deze training geschikt?

Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over de basis van Security, Compliance and Identity (SCI) en cloud gebaseerde en -gerelateerde Microsoft-oplossingen.

Wat gaan we behandelen?

  • Security, Compliance and Identity concepts
  • Microsoft Identity and Access Management Solutions capabilities
  • Microsoft Security Solutions capabilities
  • Microsoft Compliance Solutions capabilities

Examen

Na afloop van de training kunnen wij voor jou het examen aanvragen waarmee je het officiële Microsoft-certificaat ‘SC-900’ kan behalen. Voor meer informatie over de training en het examen van deze training kun je eventueel de website van Microsoft zelf raadplegen: https://docs.microsoft.com/en-us/learn/certifications/exams/sc-900

Meer trainingen

Bedrijfsgegevens

Nieuwsbrief